vrijdag 16 mei 2014

Bestron stoomreiniger ass1000

De Bestron ASS10is een krachtige steelstoomreiniger voor in en om het huis. Geschikt voor het reinigen van diverse vloeren. Bestron ASS10krachtige stoomreiniger voor in en om het huis.

Deze stoomreiniger heeft een vermogen van 15Watt en stoomt met een temperatuur van . De Bestron ASS10Stick Steam Cleaner is een krachtige stoomreiniger voor in en om het huis. De stoomreiniger is geschikt voor het reinigen van diverse . Type stoomreiniger: Stoommop; Inhoud waterresservoir: liter; Afneembaar waterresservoir:.

Krachtige stoomreiniger voor in en om het huis; Geschikt voor het reinigen van diverse vloeren; Zeer hygiënisch doordat stoom . De Bestron ASS10heeft een stoomdruk van ongeveer 0. Het voorverwarmen van deze stoomreiniger duurt ongeveer 5 . Vind Bestron ASS 10en andere stoomreinigers Lees beoordelingen, vergelijk alle stoomreinigers en ga voor de beste aanbiedingen! Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . BESTRON Stoomreiniger DWJ52koop je op Kijkshop. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de ASS10stoomreiniger stoomreiniger.


De ASS10stoomreiniger is al verkrijgbaar voor € 3op VE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts