woensdag 21 mei 2014

Inbouw koffiemachine pelgrim

De koffiemachine van Pelgrim bieden koffie naar ieders smaak. Stel de gewenste sterkte in of kies voor een cappuccino, latte macchiato of een kop decaf. De Pelgrim IKM614RVS is een volautomatische koffiemachine met tekstdisplay.

Het apparaat bereidt moeiteloos koffie, cappuccino, espresso en latte macchiato . Ten slotte bespreken we nog kort een inbouw koffieapparaat van Pelgrim. Deze is te verkrijgen in twee varianten die het vooral . IKM540MAT Pelgrim inbouw koffieapparaat voor de LAAGSTE PRIJS.

Nederlands model - IKM540MAT - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. IKM614RVS Pelgrim inbouw koffieapparaat voor de LAAGSTE PRIJS. Nederlands model - IKM614RVS - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Pelgrim IKM 6RVS Inbouw koffieautomaat.


Deze volautomatische RVS koffiemachine van Pelgrim bereid moeiteloos espresso's, cappacino's, latte machiatto . Download hier gratis uw Pelgrim IKM6handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Inbouw koffiemachine uitgevoerd in het roestvrijstaal en behorend tot de Best of Seven lijn. Zodoende is de IKM540RVS perfect te combineren met bijpassende .

Pelgrim heeft twee inbouw-koffiemachines. Beide zijn volautomatische apparaten die espresso, cappuccino, latte en andere koffiedranken bereiden. Koffiemachine met automatische cappuccinofunctie en tekstdisplay - Volledig automatische inbouw koffiemachine voor koffiebonen en gemalen koffie . Op zoek naar een nieuwe Inbouw espressomachine? Vergelijk verschillende Inbouw espressomachines op KIESKEURIG. PELGRIM IKM540RVS Inbouw koffieautomaat - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! PELGRIM IKM614RVS Inbouw koffieautomaat - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Vind inbouw koffiemachine op Marktplaats. De Pelgrim inbouw koffiemachine IKM614RVS en vele andere koffiemachines vindt u het voordeligst hier bij De Inbouwhal.


Bekijk hier de eigenschappen, voordelen en de prijs van de Pelgrim inbouw. De Pelgrim IKM614RVS volautomatische koffiemachine met tekstdisplay bereidt . Pelgrim IKM614RVS Koffiemachine (cm) Prijs: van € 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts