woensdag 14 mei 2014

Stokertje

Nieuwe of gebruikte Houtkachel, Gashaard of Schouw? Alle merken: LAAGSTE PRIJS en BESTE SERVICE!

Ontdek de meer dan 12kachels, haarden en schouwen bij het grote, gezellige en goed(kope) kachelparadijs Orvelte! Op zoek naar een houtkachel, gashaard of schouw in twente? Meer dan 5opstellingen van vrijstaande kachels.

Hét sfeerpunt van de Veluwe in Epe, dat is Haardenhuys Gelderland! De kachelzaak voor midden Nederland heeft een grote collectie kachels en haarden. Dorpsstraat 94PD Orvelte Tel: 0593-322417.


Beekstraat 81HA Epe Tel: 0578-610355. Extra openingstijden en koopzondagen 20van 10:– 17:uur zondag januari 20zondag februari 20zondag februari 20maandag april .

Stokertje wenst u hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sfeervol 2017! Onze showroom is op Tweede Kerstdag geopend en u bent van harte . Op de begane grond treft u de sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek. In de zithoek kunt u heerlijk loungen met de gashaard aan. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Stokertje Kachelparadijs 't in Orvelte vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Alle advertenties van Stokertje, Orvelte op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Stokertje en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Je hebt je opgegeven (aangemel opgeven doen survivalrunners nooit!) voor de negende 't Stokertje Survivalrun Westerbork.


Welkom bij 't Stokertje, het grote, gezellige en goed(kope) kachelparadijs in Orvelte. Zoekt u een nieuwe of gebruikte kachel, haard of schouw? De organisatie is zeer vereerd met het feit dat ze tijdens het tweede lustrum van 't Stokertje Survivalrun een open Nederlands Kampioenschap .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts