woensdag 7 mei 2014

Gietijzeren deurbel koe

Zware gietijzeren deurbel met voorstelling van een koe aan de bovenzijde. Deze gietijzeren bel kan aan een muur worden bevestigd. De nostalgische deurbel die het altijd doet.

Prachtige zware gietijzeren deurbel met voorstelling van een koe aan de bovenzijde. Deurbel van gietijzer met een koeien kop. Deze gietijzeren deurbel van Esschert Design geeft een helder geluid dat u zeker zult horen.

Zware gietijzeren deurbel van BMPdesign met welkom en koe om uw gasten te verwelkomen, ook leuk als decoratie bij de voordeur. Antiek roestbruine gietijzeren deurbel met gedetailleerde koeienkop. De deurbel koe van gietijzer is voorzien van een klepel en trekkoord. Metalen gietijzeren bel met koe op standaard met een hoogte van cm.


Op Speurders vind je Gietijzeren deurbel Koe van Esschert Design DB30. Om prijzen te kunnen zien alsmede te kunnen bestellen dient u eerst in te loggen. Deurbel gietijzer Gelakt Afmeting:24x33x(dieptexhoogtexbreedte) Zware kwaliteit.


Een gietijzeren deurbel is erg decoratief aan de voordeur of achterdeur.

Onze gietijzeren deurbellen hebben stuk voor stuk een landelijke vormgeving in de vorm van de kop van bijvoorbeeld een koe, een hond of een paar zodat u . Huis, Tuin en Inrichting Overige Huis, Tuin en Inrichting KENMERKEN: ○ Conditie: Nieuw ○ Levering: Ophalen of Verzenden . DEURBELLEN WEBSHOP voor Landelijke Woning. DEURBEL met de hand bellen van gietijzer. Wij bezorgen het platteland bij je thuis. Deze zware deurbel is echt een blikvanger! Deurbel Klein Voor deze gietijzeren Typisch Hollands deurbel heeft u vast wel een plaatsje.


Deze is uitgevoerd met Hollandse Koeienafbeelding. Bent u op zoek naar leuke Woonaccessoires en of Tuindecoratie voor U zelf of verjaardag maar ook voor uw personeel met de Feestdagen. Deurbel Koe Landelijke gietijzeren deurbel Koe, de bel is handgegoten, zorgt voor een warm welkom bij je voordeur, de afmeting is ( b) x . Heeft u dan ook al een deurbel met een Esschert Design met een koe er op?


Leuke gietijzeren deurbellen in de webshop van DecoAction.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts