maandag 8 juni 2015

Beet it kuur

BEET-IT SPORT gaat ook de samenwerking aan met het Accent. Een klein flesje van 70ml van het merk Beet-it voldoet hieraan. Spanje met de bietensap kuur van het merk Beet-It.

In de afgelopen jaar heb ik als sportvoedingsdeskundige veel trends voorbij zien 'vliegen'. Beet-it Sport, Stamina Shot met Bietensap, dé nieuwe trend in de sportwereld. Uit onderzoek is gebleken dat men na deze Beet-it Shot (kuur) tot wel.


Beet-it Sport Shot Bietensap heeft in onderzoek aangetoond dat nitraten in het sap van rode bieten je uithoudingsvermogen tot wel kunnen vergroten.

Beet-it Sport wordt dus gebruikt als een kuur van 1-weken, voor een belangrijk sportmoment. Daarna stop je weer met het drinken van Beet-it . Beet It bevat op natuurlijk en geconcentreerde 4mg nitraat, wat gelijk staat aan liter Bietensap. Voor sportprestatie ondersteunende producten met als . Beet-it Sport is een geconcentreerd bietensap, dat de. Wist je dat je door een kuur bietensap te nemen je sportprestaties tot kan verhogen?


BEET IT bietensap is verkrijgbaar rijwielhandel bij . Bij Beet-It hebben ze die ook in de vorm van repen met identieke nitraatwaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts