dinsdag 9 juni 2015

Sun vaatwas gel

All-in-Extra Power Gel met actieve zuurstof formule, voor een stralende vaat zonder restanten. All-in-Extra Shine Gel met actieve zuurstof formule reinigt de vaat glansend schoon zonder restanten.

Naast de bekende vaatwastabletten, heeft Sun ook een gel om de vaat schoon te maken. Het is alles-in- net als bij vaatwastabletten. Deze all-in-one gel met citroen geur combineert vaatwasmiddel, spoelglans en zout in één.


All-in-extra power gel met actieve zuurstof formule, voor een stralende vaat zonder restanten.

Deze vloeibare reiniger van SUN biedt de vertrouwde kwaliteit en is makkelijk te doseren en daarom. Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Probeer nu Sun Gel Extra Power voor krachtige reiniging, en Sun Gel Extra Shine . Sun Professional Vaatwasmiddel All-In-One, 2tabletten. Persil Vloeibaar Wasmiddel Sensitive Gel 10ml. Dixan Lavender Gel Wasmiddel Wasbeurten 3. Sisley Phyto-Touche Gel Mat - Sun Glow Gel mat ml.


Wie heeft er nog meer ervaring met de Gel van Sun voor de vaatwasser? Mijn ervaring is dat mn theeglazen niet zo mooi schoon worden als . Sun expert gel extra power, vaatwasmiddel. Ons assortiment van producten Sun is hard op vet en zacht voor het milieu.


Klik hier voor een perfecte gerecht met Sun producten. Vaatwas turbo gel van het merk Sun is beschikbaar voor de prijs van €2. Vaatwas Gel: Geconcentreerd vaatwasmiddel voor huishoudelijke en semiprofessionele vaatwassers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts