dinsdag 23 juni 2015

Bosch balance vaatwasser pompt niet

Bosch vaatwasser pompt niet af, er blijft water op de bodem staat. Water kan op deze manier immers niet meer doorstromen. Bekijk hier een handig filmpje van Bosch over deze kwestie: .

Als gevolg hiervan blijft er water in de vaatwasser staan. Dit probleem is eenvoudig door uzelf op te lossen . Bij sommige vaatwasser bijvoorbeeld bij Bosch Siemens Neff. Is er geen vuil te zien of de vaatwasser pompt nog niet af zie stap 4.

In het begin was de 'oplossing' de vaatwasser te resetten. Pompt niet meer uit zichzelf leeg, alleen na een directe opdracht (reset). Bij Europart is de originele Bosch pomp euro, een namaak zit op euro. Onze vaatwasser pompt niet, nu had ik op dit forum al gelezen dat we dat witte klepje moesten weghalen.


Bosch vaatwasser pompt water niet wegberichtenjuni 2011Vaatwasser Bosch pompt niet af. Vaatwasser Bosch pompt wel, maar voert het water. Bosch Balance, water loopt niet weg, pompt niet!


Bosch balance vaatwasser werkt niet - Forum en reviews Vaatwasser. Ik heb een bosch balance vaatwasser van 2002.

Als deze defect zijn heeft de pomp niet voldoende kracht om zelf opgang te komen. Filters water inlaat, en afvoerpomp waren schoon, pijp tussen labirint . De vaatwasser is uit veel huishoudens niet meer weg te denken, wanneer er zich. Onderin de machine zit de pomp aangesloten op de motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts