dinsdag 30 juni 2015

Koelkast verplaatsen rechtop

Klopt het dat je koelkast na verhuizing uur rechtop moet laten staan voor je. Natuurlijk weet ik heel goed dat het koelkast nooit mag liggen in de auto. Zet de koelkast thuis rechtop en laat hem ongeveer uur staan voor je hem aanzet.

Deze kan lekken als je hem liggend verplaatst. Verplaatsen doen je meestal rechtop waarne die meteen weer aan kan. In onderstaande video van een Amerikaans opslagbedrijf zie je precies waar . Voordat je een koelkast verplaatst moeten alle spullen uit de koelkast verwijderd worden.

Omdat een koelkast rechtop vervoerd moet worden, het liefst op een . Niet alleen moet je wachten, maar daarnaast moet je er vooral voor zorgen dat je de koelkast of vriezer zo goed mogelijk rechtop vervoert. Een compressor van een koelkast of diepvriezer heeft bijna altijd een laag. Zelfs als je de koelkast terug rechtop zet zal de olie ook heel . Een koelkast vervoeren is geen simpele taak. De veiligste manier om een koelkast te verplaatsen is rechtop, zodat de olie niet gaat sijpelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts