dinsdag 17 juli 2018

Bewaarblikken retro

Set vintage blikken van Mars met historische, nostalgische afbeeldingen. Vintage bewaarblik voor Crackers van Wasa. Aspegren Set Bewaarblikken Retro,rh:wieswonen.

Koffie, thee en suikerblik met een retro appeltjes print. Typhoon Vintage - Set van Voorraadblikken - Thee, Koffie.

Typhoon Vintage Voorraadpot - Large - Blauw,rh:bol. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Home -; Andere vormen -; Retro zuurtjes blik . Veilig bewaren in stijl met dit metalen bewaarblik retro van Xenos. Bewaar je keukengerei op een leuke manier in dit blauwe retro blik.


VergelijkbaarVintage webshop, met betaalbare vintage designlampen, retro speelgoed en jaren 70huis en interieur jaren vintage interieur. Mooi hoor, deze set van drie kleurrijke bewaarblikken van het Deense label Aspegren. Deze blikken zijn praktisch maar bovenal erg sfeervol.


In dit Vintage grote bewaarblik van Typhoon bewaar je wat je maar wilt!

Dit blik van emaille mag dan wel uit de Vintage serie komen, . Set van leuke retro bewaarblikken voor koffie, suiker en thee. De blikken zijn x cm en zitten in een transparante verpakking. Leuk voor in je gepimpte caravan of natuurlijk . In dit bewaarblik kan een ruime voorraad zaden bewaard worden.


Hou je ontbijt vers en knapperig met een bewaarblik. En natuurlijk wil je dan een bewaarblik dat bij jouw ontbijt past: een retro Kellogg's bewaarblik! Hanglamp 703modern retro industrie look metaal wit glans rond. Coca Cola vintage bewaarblik met rietjes. Oud vertind winkelblik van Verkade biscuits met verchroomde kap en deksel.


Retro bewaarblikken, in drie verschillende kleuren, per stuk in de aanbieding bij Vomar in week 41-2016. Als je van retro houdt: Douwe Egberts brengt tijdelijk twee nostalgische bewaarblikken op de markt. Een plat opberg bewaarblik met de opdruk van een retro cassetteband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts