woensdag 25 juli 2018

Ontspanningsmassage dordrecht

Duo Massage Dordrecht, Duo Schoonheid Dordrecht, Duo Pedicure Dordrecht, Duo Manicure Dordrecht, Schoonheidsspecialiste Dordrecht, . Het vertrouwde adres voor een professionele ontspanningsmassage voor een redelijke prijs in de regio Dordrecht. Welkom op de website van massagepraktijk Dordrecht.

Massagepraktijk Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massagepraktijk. Omdat massage meer is dan alleen techniek. Het vertrouwde adres voor een professionele massage.


Dan kan een ontspannende behandeling wel eens heel prettig zijn.

Ik bied in mijn praktijk verschillende massage behandelingen aan zodat u bij Massage Dordrecht altijd aan het juiste adres bent. Bekijk hier alle masseurs en massages in de nabijheid van Dordrecht. Aangeboden massages: Ontspanningsmassage. Ontspanningsmassage sportmassage professioneel.


De sportmassage kan gezien worden als een stevige ontspanningsmassage. Massage vermindert spier- en gewrichtsklachten, werkt ontspannend en geeft het lichaam weer energie. De schoonheidssalon in Dordrecht waar u terecht kunt voor verschillende.


Masseren is een oude vorm van heling die al duizenden jaren wordt toegepast ter ontspanning, om troost te bieden en om het algehele . Welkom op de website van Massagepraktijk Marion Venmans in Dordrecht.

De praktijk voor verlichting van pijn en spanning door massage en lichaamsgerichte . Omdat u moe bent, het druk heeft en daardoor wellicht een vol hoofd heeft. Ik heb sinds enkele jaren een massagepraktijk in Dordrecht en ben ook werkzaam binnen MedPlus. Ontspanningsmassage - Massage in Dordrecht.


Masseur in Dordrecht en Zwijndrecht, vind een masseur en alles over massages. Massagepraktijk Ontspanning - Alphen aan den Rijn Ontspanningsmassage . In Dordrecht is sinds kort een Chinese massagesalon Sue Yen geopen in de binnenstad aan de Vest 169. De nieuwe massagesalon is sfeervol en modern . Massage in Dordrecht, compleet overzicht van massage in Dordrecht. Klik hier voor alle informatie over massage bedrijven. Tijdens een ontspanningsmassage kunnen rug, schouders, nek, armen,.


Voor een weldadige, ontspannende of helende massage Dordrecht ga je naar Massage Rainbow. Met een grote keus uit verschillende soorten . Cursus hotstone massage Dordrecht, cursus ontspanningsmasssage Dordrecht, cursus Cosmetische Bindweefselmassage Dordrecht. Bij Springest vind je Massage opleidingen, trainingen en cursussen. Massage trainingen, cursussen opleidingen in Dordrecht. Zeker in deze tijden is stress één van de grootste oorzaken van allerlei klachten.


Vaak is het mogelijk deze te verlichten door een bepaalde vorm van . Ik heb een massagepraktijk in Dordrecht en sinds enkele jaren geef ik ook massages . Ontspanningsmassage Tijdens de massage wordt als basis gebruik gemaakt van de technieken zoals we die kennen uit de westerse massage. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor MONIQCARE Massagepraktijk in Dordrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts