woensdag 25 juli 2018

Slagroommachine schoonmaken

Het reinigen van de slagroommachinen is een dagelijks terugkerende bezigheid. Slagroom is een goede voedingsbodem voor bacteriën, dus is het belangrijk . Op een vast moment van de dag wordt een slagroommachine gereinig meestal is dit aan het eind van de dag, als alle gasten weg zijn.

Deze tekst gaat over het wekelijks schoonmaken van de slagroommachine. Deze tekst beschrijft hoe een slagroommachine periodiek moet worden schoongemaakt. Om een slagroommachine goed te reinigen en ontsmetten, volgt u de volgende stappen:.


Specifieke techniek voor het reinigen van de softijs- en slagroommachine.

Toegestane schoonmaak- en desinfecteermiddelen zijn herkenbaar aan het . De pomp (503290) uit de Sanomat slagroommachine trekken en door draaiende beweging in warm spoelwater het schrapersetje reinigen. Deze Euro uitvoering heeft de mogelijkheid de koeling uit te schakelen tijdens het schoonmaken, zonder de gehele machine uit te schakelen. Reinigen van slagroommachines: Naast het dagelijks schoonmaken van de slagroommachine, is een wekelijkse reiniging noodzakelijk om de machine . Met de Hagesana slagroommachine bespaart u tot wel slagroom per taart. Bovendien is het schoonmaken erg eenvoudig.


Een goede procedure voor het schoonmaken en desinfecteren van de bakkerij staat. Ik vraag mij iets af: mag je wel slagroom uit een slagroommachine bij bijv de. Zag dat softijs niet mag ivm het niet goed schoonmaken van.

Domein 4: Schoonmaak-, opdeel- en kooktechniek. Woertman Slagroommachine Goed werkende Slagroommachine inhoud van liter ! Machine altijd in onderhoud geweest , alles krijg je erbij schoonmaken . Laat medewerkers opnieuw schoonmaken als zaken niet schoon zijn. Deze tekst gaat over het schoonmaken en tussentijds controleren van een toilet. Professionele schoonmaakartikelen voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama.


Het regelmatig schoonmaken van de draaiende delen machine bij de. Het schoonmaken van een ijsmachine neemt elke dag. Slagroom-machine en Tafelmixer Pro Mix Turbo 15 . Mussand slagroom machine, type: NB, 220V, in microtronic display. Corema Telme Beta (verse) slagroom machine. Laagste prijsgarantie; maanden garantie; Gratis snelle levering; Direct uit voorraad.


Volg tenminste de werkinstructie 'schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts