vrijdag 27 juli 2018

No frost diepvries ontdooien

Krap twee jaar geleden heb ik een nieuwe AEG Arctis 75100GANoFrost vrieskast gekocht. Er is mij duidelijk vertelt dat deze nooit ontdooid . Het kan voorkomen dat een No Frost vriezer toch nog handmatig ontdooit moet worden.

Dit zou echter slechts 1x per jaar moeten gebeuren. Dit systeem wordt ook wel eens no frost genoemd. Automatisch ontdooien Ja (156); Wis alle velden.


Het ontdooien van je vriezer, zo'n klusje waar je enorm tegenop ziet, valt eigenlijk best mee.

Tsja, ik heb een no-frost vriezer gekozen bij aanschaf. Heb de diepvries nu leeggemaakt om alles te ontdooien. Ofwel 'nooit meer ontdooien' staat voor iedere tot maximaal maanden ontdooien. Hallo, we hebben een Bosch no frost die binnen een maand na ontdooien veranderd in een yes frost.


De vriezer ontdooien kan een hels karwei zijn. Koop de volgende keer een zuinige A++ met No Frost functie moet hij niet zolang uitstaan om . Gewoon de hele zaak ontdooien,en dan opnieuw aanzetten. Leg er even een thermometer in ,dan kun je de graden . Om je apparaat minder vaak te ontdooien, kies je voor een vriezer met een 'anti frost' systeem.

Er zijn vriezers met 'no frost' en 'low frost'. De no frost is duurder en ik vraag me af of dat het waard is. Zo nu en dan zelf het vriesvak ontdooien vind ik geen probleem,dus zijn er verder nog redenen om toch de no frost aan te. NoFrost vriezer vriest niet goed of geeft alarm.


Download hier gratis uw Liebherr CNesf 30Comfort NoFrost handleiding. Diepvriesproducten in de koelruimte laten ontdooien. Aan de aansluitbuis waar de leiding in de diepvriezer gaat was er veel corossie. Het no frost systeem zorgde ervoor dat we nooit last hadden van ijsafzetting en. Vriezer wel helemaal ontdooi hielp plm maand en toen weer ellende.


Het is volkomen veilig om een föhn te gebruiken om een vriezer te ontdooien,. Deze hebben namelijk een ingebouwd low frost- of een no frost-systeem. Ik heb de vriezer ontdooit met behulp van pannen met heet water.


Wie van jullie heeft minder goede ervaring met een nofrost koelkast? NoFrost: nooit meer ontdooien dankzij de perfecte bescherming tegen rijp- en . Bij Frost Free-producten is bovendien een ventilator in de behuizing ingebouwd. De temperatuur in de vriezer is te hoog en de diepvriesproducten ontdooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts