woensdag 26 februari 2014

Groen glas

Koop of Verkoop groen glas op Marktplaats. Wij leveren de beste hoogrendementsbeglazing! Het glas heeft een groene of gele kleur die onder ultraviolette straling oplicht (fluoresceert).

Het is laag radioactief en niet schadelijk voor de gezondheid. Benaming gebruikt in de glashandel voor goedkoop glas, vaak groenachtig of bruinig van kleur door de aanwezigheid van onzuiverheden, met name ijzer. Glas is niets meer dan een tot zeer hoge temperaturen verhit mengsel van zan soda en kalk.

Notarislamp, ook wel bankierslamp genoem deze wordt geleverd met een snoerschakelaar. Dit armatuur is uitgevoerd in messing en heeft een groen glas met . Een groene gloed kan aan het glas worden toegevoegd door 'Chroomerts' aan het glas toe te voegen in het productieproces. Het groene glas staat in een goud aluminium koker en zorgt voor wel heel sfeervolle verlichting!

De tafellamp Note van House doctor is helemaal in de trend van . Groen glas op maat bestellen kan eenvoudig via onze webshop, geen offerte vooraf, leverbaar door bijna heel Nederland en Vlaanderen en scherp geprijsd incl . Bij de voorbereidingen vertelde een collega hem over uraniumglas, dat is glas dat zijn mooie licht-groene of gele tint krijgt van een minieme hoeveelheid . Dit windlicht groen glas kun je ook heel mooi combineren met andere accessoires uit de collectie van Cozy Living. De groene kleur Moss komt ook terug in de . Op Speurders vind je ovale schaal van Anna Groen glas. Vaas in een traditionele Marokkaanse vorm.


De vaas is met de hand gemaakt van gerecycled groen glas van bier- en . Sfeervol windlichtje met mooie bewerking in het glas. Leuk om te combineren met de flessen, andere kleuren groen, koper en goud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts