maandag 17 februari 2014

Hello kitty drinkbeker

Wil jij ook een Hello Kitty drinkbeker van Rosti Mepal? Hello Kitty Drinkbekers koop je eenvoudig online bij bol. De Mepal Hello Kitty is een drinkfles die je opent met druk op de knop.

Neem je drinken gemakkelijk overal mee naar toe in deze Hello Kitty drinkfles met flipdop! Neem je drinken gemakkelijk overal mee naar toe in deze roze aluminium Hello Kitty drinkbeker! Hello Kitty schoolbeker met schroefdeksel en een Hello Kitty pop-up beker (drinkfles met tuit). Op de buitenkant van de lunchbox, beker en .

Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Neem je drinken veilig en makkelijk mee in deze mooie drinkbeker van Hello Kitty! Met een druk op de knop werkt het pop-up systeem en verschijnt er een tuitje .

Deze Hello Kitty overblijfset bestaat uit een Mepal Lunchbox en Schroefbeker. Ideaal om jouw lunch mee naar school te . Nieuw voorraad :grote drinkbeker op voet met rietje en kitty poppetje in voet met soort sneeuwbol schudbol effect. Hello Kitty tasje met broodtrommel en drinkbeker – Onze prijs: 13. EUR, Liesjes Speelgoe Categorie: Hello Kitty – Hello Kitty tasje met broodtrommel en . Grote drinkbeker op voet met rietje en Kitty poppetje in voet met soort sneeuwbol schudbol effect.


U kunt het artikel ook afhalen in onze outlet in Vaassen. Deze Hello Kitty popup drinkbeker is van het merk Rosti Mepal. Hij is erg handig in het gebruik voor bijv. Sigg drinkbeker Lekker drinken en snoepen met deze beker. De beker is vervaardigd uit een stuk aluminium, waardoor de beker sterk is maar ook licht.


Deze roze plastic beker met vrolijke plaatjes van Hello Kitty heeft een formaat van ongeveer x cm. Sigg aluminium drinkfles voor kinderen met lekvrije dop. Sigg flessen zijn herbruikbaar, ecologisch en uiteindelijk recycleerbaar.


Te weinig tijd om te shoppen in Almelo, nu doe ik tegenwoordig online shoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts