maandag 10 februari 2014

Tristar waterkoker 1 liter

Bekijk het ruime assortiment van Tristar waterkokers. Tristar Wk-13Waterkoker Rvs 2l 850w.

WK-13Waterkoker L - Geïntegreerd verwarmingselement. WK-13Waterkoker L - RVS behuizing . Kies uit verschillende Tristar Waterkokers op KIESKEURIG.

Inhoud: liter; Vermogen: 20watt; Waterniveau indicator: Ja. De Russell Hobbs Buckingham is een stille waterkoker met liter capaciteit,. Met een inhoud van liter en 20watt heb je snel water gekookt voor een gezellie onderonsje. Zeer eenvoudig te bedienen compacte waterkoker met een inhoud van ltr.


Zeer eenvoudig te bedienen compacte waterkoker met een inhoud van liter. Snel en veilig waterkoken doe je met deze waterkoker van Tristar. Speciaal voor op de camping 2volt 8watt. Beschrijving Tristar Waterkoker liter 800W Zeer eenvoudig te bedienen snoerloze waterkoker met een inhoud van liter. Tristar wk-32glazen waterkoker 2200w liter deze elegante glazen waterkoker heeft een capaciteit . Tristar Waterkoker Liter, Tristar Kampeer Accessoires - Alles voor camping en kamperen kampeerwinkel.


Met deze Tristar WK-32waterkoker heb je binnen een mum van tijd warm water! Kompakte waterkoker met een inhoud van liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts