maandag 10 februari 2014

Luikse wafelijzer huren

Wafelijzer huren voor Brusselse wafels, Luikse wafels bakken. Contactgrills en tosti-ijzers zijn handig voor een warme lunch of gezondere snack. Heeft u binnenkort een kinderfeestje, een productpromotie of wilt u.

Probeert u dan eens een wafelijzer waar gelijktijdig verrukkelijke Luikse . Elektrisch luiks wafelijzer enkel te huur in eindhoven. De lekkerste lollywafels, Luikse wafels en Brusselse wafels. Echt verse belgische wafels koopt u hier.

Huur ons in voor uw kinderfeestjes,school of bedrijfsfeest . Wafelijzer voor het bakken van Luikse wafels tegelijk. Gasflessen (propaan 1kg) zijn apart verkrijgbaar. Eindelijk is het mogelijk alle wafelijzers te huren!


U ontvangt van ons een korte workshop zodat u alle producten zelf kunt bakken op locatie. Ook kunt u bij ons een bain-marie huren om chocolade op te warmen, zodat u uw. Luiks wafelijzer (incl benodigdheden voor wafels), euro per dag.


De heerlijke geur van Luikse wafels zal iedereen aantrekken. Ook hebben wij kabelhaspels te huur voor € per dag om het wafelijzer te voorzien van .

Dit wafelijzer produceert overheerlijke Luikse wafels met twee rechthoekige patronen. De bakplaten zijn van gietijzer en hebben een anti-aanbaklaag. Hier huur je het beste wafelijzer online!


Van een wafelkraam met wafelijzer huren maken wij een complete belevenis. Om de authenticiteit van de Luikse wafels te koesteren, halen we de . Groot wafelijzer waarop u luikse wafels tegelijk kunt bakken. Een rookoven huren nadat je een gezellig potje gevist hebt o. Maak je eigen Luikse wafels met deze wafelmix. Brusselse wafels, Luikse wafels of stroopwafels! Luikse Wafels afmetingen x x 2cm.


De Graaf Horeca Groothandel Putten Gelderland Tel. Diepgevroren portie deeg, klaar voor bereiding in een specifiek wafelijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts