vrijdag 10 oktober 2014

Ese servings

Easy Serving Espresso (ESE): het systeem werd aangeprezen als toverformule voor 'snel, simpel en schoon'. De basis voor dit systeem is dat de machines . E (Easy Serving Espresso) servings zijn porties gemalen gebrande koffie te gebruiken in de espressomachine voorzien van het E.

E (Easy Serving Espresso Pod) is een kleine samenperste ”koffiepad” met daarin ongeveer gram gemalen koffie. Bestel uw Pods (ESE Servings) voordelig en snel bij Koffievergelijk. Haal de echte Italiaanse espresso in huis met onze Illy ESE.


Klik hier voor een veelzijdig assortiment met de laagste prijs.

Wij verkopen ESE Servings van exclusieve Italiaanse koffiemerken door eigen import. Illy ESE-Servings Monodose donkere branding. Kimbo Espresso Napoletano ESE-servings 200st. Caffè Corsini ESE-Servings Pods Assortiment. X Kimbo Espresso Napoletano ESE-servings en Espresso kop en schotels cadeau.


Lavazza Dek Espresso Decaffeinato ESE-servings 18st. Lavazza ESE servings Crema e Gusto zijn gemaakt van Braziliaanse arabica en robusta uit Afrika en Zuid-Oost Azië. Voor een romige espresso met een intense . Lees hier alle over de voordelen van ESE servings.

Trading is specialist op het gebied van ESE servings en bijhorende machines. Extra voordelig bij afname van of dozen! Geniet van de beste kwaliteit koffie met deze ESE-servings! Bravicaffe is een begrip geworden als het draait om het bereiden van de lekkerste koffie, met name . Espresso pads kennen verschillende benamingen: ESE-pads, E. ESE servings of Cialde, zoals men ze in Italië noemt.


Koffiepakket ESE servings Een lekker pakket Izzo ESE servings. Easy Serving Espresso', daar staat ESE voor. De beste koffie voor uw gemak in een 'single portion' pod geschikt voor uw piston machine. Voordelig en snel besteld op Koffiepiraat. En net op dat moment geen tijd om nieuwe voorraad te regelen, maar wél over een half uur de eerste klant voor de . De Illy melange is van een constante kwaliteit en smaak.


De melange bestaat voor 1 uit Arabicabonen en het . Serving is een koffiepad met daarin gram gemalen koffie die u rechtstreeks in uw daarvoor bestemde Espressomachine of . Easy Serving Espresso (ESE servings): 'snel, simpel en schoon' en hoge kwaliteit. Geen verspilling, geen rommel en een minimum aan onderhoud. Serving is een koffiepad met daarin gram gemalen koffie die u rechtsreeks die in daavoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts