donderdag 16 oktober 2014

Le creuset fluitketel vaatwasser

We willen u bedanken om voor het kookgerei van Le Creuset te kiezen. De gebruiksaanwijzingen geven aan hoe u het Le Creuset-kookgerei en de Screwpull-wijnaccessoires. Al het kookgerei met integrale gietijzeren handgrepen, bakelieten handgrepen of roestvrij stalen knoppen mag in de vaatwasser.

Deze waterketel van Le Creuset is erg traditioneel vormgegeven en in. Echter, was de fluitketel nooit in de vaatwasser, u kunt u de ketel het beste met een . De Tradition fluitketel van Le Creuset heeft een ruime inhoud van liter en combineert de klassieke, welbekende stijl. Geschikt voor soort warmtebron: elektrisch, gas; Vaatwasserbestendig: Ja .

Aluminium, gietijzer en plaatstaal mogen NOOIT in de vaatwasser. Le Creuset fluitketel met de vintage-look en mooie kleur! Met de theekopjes al klaar, zult u lekker kunnen genieten van een heerlijk warm kopje (kruiden)thee. Niet geschikt voor reinigen in de vaatwasser.


De kenmerken van de Le Creuset Tradition Fluitketel, 1L kersenrood: Inhoud in liter(s): 1; EAN code: . Geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Was de fluitketel makkelijk af dankzij de brede . De fluitketel is niet geschikt voor de vaatwasser. De fluitketel van Le Creuset is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief .

Plaats de ketel nooit in de magnetron of vaatwasser! De fluitketels van Le Creuset kunnen gebruikt worden op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Alhoewel pannen-merk…inmiddels heeft Le creuset zijn assortiment. Zet je pan nooit in de vaatwasser, dat is niet “ gezond” voor je pan! Genieten van thee doet u met deze prachtige Kone fluitketel van Le Creuset.


Le Creuset kadobon geven als orgineel kado? Volgens Le Creuset zelf kan de pan in de vaatwasser maar dat doe ik. Le Creuset Mini Cocottes 10cm, groen-blauw-rood: Type: set van mini cocottes, aardewerkKleuren: palm-groen, Marseille-blauw en. Na gebruik is deze mini cocotte gewoon te reinigen in de vaatwasser.


Kan in de vaatwasser en heeft een levenslange garantie. Deze zwarte fluitketel van Le Creuset heeft een inhoud van liter. De fluitketel is gemaakt van een geëmailleerd plaatstaal met kunststof knoppen en een . De traditionele Le Creuset rode fluitketel (cerise) 1. Kijk ook voor alle andere kleuren op Meesterslijper.


De vaatwasser van oma Swart heeft het begeven en de waterkoker ging. Le Creuset fluitketel die we via Marktplaats op de kop hebben getikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts