vrijdag 17 oktober 2014

Gewichtsvest 50 kg

Sport outdoor - gewichtsvest kg. Muscle Power Gewichtsvest kg dames en heren MP1216. Muscle Power Olympische halterschijf kg, met handgrepen rubber overtrokken mm zwart.

Bekijk vergelijk het ruime assortiment gewichten Profiteer van de laagste prijs en bestel direct online! Dit functionele gewichtsvest is in gewicht te verstellen tot max kg. De maat is universeel en handmatig te verstellen. Het vest is voorzien van uitneembare .

Een gewichtsvest is een verzwaard vest dat je kunt dragen om oefeningen. De maximale hoeveelheid gewicht (1 2 3 4 of zelfs 50kg) . Hoge Kwaliteit SUTEN kg Max Laden Verstelbare Body Building Gewicht Vest Oefening Boksen Training Vest Effen Jas. Robuust kg gewichtsvest met uitneembare gewichten.


Het korte en compacte model heeft een uitstekende pasvorm en biedt optimale bewegingsvrijheid. Gewichtsvesten zijn ideaal om pull ups, push ups, dips en muscle ups te verzwaren. Optimaal te verstellen gewichtsvest voor elke lichaamsvorm; Per kilogram te.


En is die van Body-Solid (die euro duurder is) dan een stuk . Verzwaard vest (gewichtsvest) voor een extra intensieve training.

Verstelbaar gewichtsvest met een totaal gewicht van kg. Tunturi gewichtsvest kg nu € 4√ Gratis geleverd vanaf €√ Laagste Prijsgarantie √ Webshop keurmerk. Sportief gewichtsvest kg nu € 6√ Gratis geleverd vanaf €√ Laagste Prijsgarantie √ Webshop keurmerk. Er zijn gewichtsvesten verkrijgbaar tot een gewicht van ongeveer kg. Gewichtsvesten zijn (online) verkrijgbaar vanaf ongeveer euro.


Het nylon gewichtsvest kan dankzij de vorm en de afmetingen ook goed in de. Aan de zijkant in maat verstelbaar en met uitneembare gewichten (kg). Shop online voor Gewichtsvest uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Verzwaar jouw trainingen met een gewichtsvest. Het Gewichtsvest RS kg met losse gewichten (zakjes) van ongeveer 4 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts