woensdag 29 oktober 2014

Microplane spiraalsnijder

Op zoek naar Microplane Spirelli spiraalsnijder ? De Microplane spiraalsnijder is voorzien van twee openingen voor het tot slierten snijden van verschillende maten groenten. De Microplane groenteslijper werkt als een puntenslijper.

Microplane Groenteslijper + Knoflookpers + Dunschiller. Spiraalsnijder Groenteslijper Microplane is eenvoudig maar effectief omdat je met één apparaat zowel kleine als grote groenten kunt gebruiken om . Deze spiraalsnijder of groenteslijper van Microplane maakt in een handomdraai spaghetti van allerlei soorten groenten zoals wortel, komkommer, courgette e. Dan zit je helemaal goed met de Microplane Spiraalsnijder.

Werkt net zo goed als de Spirelli maar heeft net even een . Spiraalsnijder gemaakt van Kunststof van het merk Microplane: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. Deze Groenteslijper of spiraalsnijder ook wel spirelli genoem maakt in een handomdraai spaghetti van allerlei groenten. Hiermee snijdt u groente in spaghetti sliertjes . Iedere dag krijgen wij meerdere berichtjes en mailtjes binnen met vragen over de keukenapparatuur die wij gebruiken.


Met deze spiraalsnijder maak je letterlijk in een handomdraai heerlijke groente spaghetti. Maakt in een handomdraai spaghetti van allerlei groenten. Met openingen voor dunne en dikkere ingrediënten.


Met de handige spiraalsnijder van Microplane heb je in één handomdraai heerlijke groentespaghetti.

Met deze spiraalsnijder van Microplane maak je eenvoudig mooie slieren van courgette, wortel of komkommer. In dit artikel vertel ik over mijn ervaring met de spiraalsnijder van Microplane die ik kreeg van kookpunt. Met deze spiraalsnijder van Microplane maak je letterlijk in een handomdraai heerlijke groentespaghetti. Juliennereepjes maken was nog nooit zo gemakkelijk.


Veilig betalen en versturen met: Veilig betalen en . Je raspt al draaiend lange slierten van langwerpige groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts