vrijdag 31 oktober 2014

Messenblok blokker

Met het BK Excellent messenblok heeft u altijd het juiste mes in huis! Een magnetisch messenblok van Herman den Blijker met RVS voet en RVS veiligheidsbeugel. Dit messenblok is geschikt voor een koksmes, vleesmes, .

Het 24Kitchen messenblok van acacia hout is een prachtig minimalistisch messenblok waar de messen als het ware op rusten. Groenten en vlees snijden wordt wel heel makkelijk met het BK Excellent Messenblok – 13-delig. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,.


Het BK Excellent messenblok bestaat uit: messenblok, steakmessen, schilmes, vleesmes, broodmes, koksmes en keukenmes.

De V-Sabatier messenblok is een delige messenset met traditioneel ontwerp. Deze BK keramische Toolspot is voorzien van een eikenhouten messenblok voor messen. Het messenblok staat stabiel dankzij de siliconen . Bk excellent messenset incl messenblok voor 29. Misschien kunnen wij u helpen met de volgende gerelateerde producten?


Met dit messenblok haal je in één klap een complete messenset inclusief prachtig houten messenblok in huis, van het bekende merk BK. Keukenmessen berg je slim en veilig op in het BK Skills Lade Messenblok. Bezoek De Bijenkorf Bezoek Blokker Bezoek Bol.


Home Blokker Herman Magnetisch Messenblok. Zolang het maar niet van die goedkope aluminium messen van de Blokker zijn hoef je volgens mij niet al te veel geld uit te geven. Huismerk - Blokker is beschikbaar voor de prijs van €19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts