donderdag 23 oktober 2014

Hendrick's gin tonic

Hendrick's Gin was de voorbije vijf jaar een van de voortrekkers van de ginrevival. De gin komt in een apothekersfles, de website . Een klassieke Hendrick's gin-tonic met frisse komkommer.

Ingrediënten: ml Hendrick's Gin; 1ml Fever Tree Elderflower; IJsblokjes; Dungesneden plakjes . Hendrick's gin wordt gebotteld in een donker bruine apotheker-stijl fles. Bij gin-tonic is het belangrijk dat het drankje koud wordt geserveerd. Conjure up a Hendrick's Gin and Tonic cocktail with the Treasury of Tipples from Hendrick's Gin.

That which is least expected is often the most delicious. Recept voor een kruidige Gin Tonic met Hendrick's Gin, Fever Tree tonic, komkommer, rozemarijn en voatsiperifery peper. Deze keer een Gin en Tonic als Cocktail voor Cocktail Friday.


Met Hendrick's Gin , Fentimans Tonic Water en komkommer en Rozemarijn. Bekijk de Gin Tonic Special als je een bijzondere Gin Tonic wil. Je hebt gins die smaken naar vodka (Bombay), komkommer (Hendrick's) en . Bij elke gin het passende gin tonic recept, welke Tonic soorten passen er bij een Hendick's gin?


Giet 5cl Hendrick's Gin in een theekopje. Voeg 10cl ijskoude Fever Tree Tonic Water bij en werk af met filterdunne .

De smaak van Hendrick's Gin wordt op punt gebracht door toevoeging van de Bulgaarse roos of een stukje komkommer. Hier worden de vijf bekendste Gin Tonics beschreven, z. Hendrick's Gin is opgericht in 19en is een merk van William Grant Sons wat . Heerlijk Hendrick's Gin-Tonic recept nodig? Maak een Gin tonic met Rozemarijn, Lavendel, Likeur of fruit. Deze Gin Tonic recepten zijn fantastisch voor . Looking for the best Hendricks Gin Tonic Recipe?


Visit Drizzle and Dip, a South African food and drinks blog. Sligro biedt alles voor de perfecte gin-tonic. De gin-tonic is een klassieke cocktail met een verfrissen kruidige smaak. Hendrick's Gin is een product die het merk draagt van William Grant Sons wat. Met Tonic kom je een heel eind maar natuurlijk voor extravagante cocktails . Er is slechs één geval waar het gebruik van komkommer als garnituur gerechtvaardigd is in een Gin Tonic.


Deze week stellen je voor aan Hendrick's Gin. Hendrick's is een frisse gin met een stevig karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts