woensdag 27 januari 2016

Beanbrothers stadsbranderij bergstraat 14a 5611 jz eindhoven

Stadsbranderij Bergstraat 14a 56JZ Eindhoven. Inmiddels hebben wij onze liefde voor koffie naar een vaste plek gebracht, namelijk in de Stadsbranderij Eindhoven.

Als team van koffiekenners maken wij al sinds 20de beste koffie op locatie en vanaf 20ook in onze stadsbranderij in Eindhoven. Stadsbranderij; direct te bestellen; binnen 3. In onze stadsbranderij worden alle koffiebonen met de hand gebrand op onze Giesen drum roaster.

Onze Stadsbranderij in Eindhoven is een broedplaats voor al wat op koffiegebied plaatsvindt. De kennis die hier rondzwerft delen wij samen met . Voor deze onderneming reizen wij, 'Beanbrother' Harro en 'Beansister' Tineke, dinsdag februari naar. Bergstraat 14A, 56JZ Eindhoven, Noord-Brabant.

Welkom op de Facebook pagina van Stadsbranderij Eindhoven! Beleef de smaak van vers gebrande koffie aan de Bergstraat 14a. Stadsbranderij Eindhoven in Eindhoven onder de loep genomen door de. Bergstraat 14a, 56JZ Eindhoven telefoon: +(0)7website: . BeanBrothers Stadsbranderij, Eindhoven, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland — locatie op de kaart,. Bergstraat 14a, 56JZ Eindhoven, Nederland Adres.


Ook in Eindhoven is dat het geval, waar Stadsbranderij Eindhoven verstoppertje speelt in een eeuwenoud pakhuis. BeanBrothers) naar de boer die de bonen voor ons verbouwd heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts