woensdag 20 januari 2016

Microvezel droogdoek auto

De site van Carclean heb ik al helemaal bekeken. Een microvezeldoek is zacht en heeft dit dus niet. Je auto na het wassen goed drogen is een must.

Deze microvezeldoek heeft een groot volume met een gewicht van. Met een goede droogdoek ben je in staat om je auto streeploos droog te maken. Een droogdoek, zoals de CSF Delirium Orange Drying Towel, neemt tot keer . De allerbeste droogdoek om uw auto mee te drogen.

Groot formaat x cm, hiermee droogt u in 1x uw hele auto af en laat geen krassen achter. Hoe te drogen: Gebruik een toegewijde fluffy microvezel droogdoek, zoiets als de Miracle Dryer van Chemical Guys: Uit ervaring weet ik: één . Met de komst van de microvezeldoek is het schoonmaken van de auto sneller en eenvoudiger geworden en met een beter en. Microvezel doeken zijn zeer geschikt voor gebruik op en rond de auto. Foto van BTC Line Droogdoek Microvezel - TS24.


Helder witte microvezel droogdoek, met een hoog absorptievermogen. Gratis verzending in Nederland en België. De CSF Delirium Orange Drying Towel is de beste droogdoek die op dit moment te koop is. Met deze geweldige droogdoek droog je na het wassen de auto in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts