woensdag 6 januari 2016

Dummy taart bekleden

In deze video laten we je zien hoe je een ronde en vierkante dummy kunt bekleden met fondant of. In deze video laten wij je zien hoe je een taart dummie kunt bekleden met fondant. Zelf een feesttaart voor in de klas maken - Juf Anja-Juf Anjajufanja.

Al eerder schreef ik over de feesttaart die in elke klas mooi zal staan. Taart dummies zijn gemaakt van polystyreen (piepschuim) en daardoor zeer geschikt om strak te bekleden met fondant of marsepein.

Als bakker voer je de hele dag verschillende technieken uit, zoals het opspuiten, garneren, maskeren, bekleden en decoreren van taarten. Dummies zijn te gebruiken voor taarten die u lang wilt bewaren en niet wilt opeten. Een leuk taartpuntje dummie, welke u prachtig kunt bekleden en kunt . Voor het bekleden trouwens ook even vochtig(dus niet zeiknat) maken. Als je een dummy gebruikt is het ook het makkelijkst om de randjes .

Dé website voor taart-, ijs- en praline decoraties en alle materialen om deze zelf te maken. In deze video laten we je zien hoe je een ronde en vierkante dummy kunt bekleden met fondant of marsepein. Taartdummie van van polystyreen materiaal (piepschuim) waarmee een mooie en strakke showtaarten gemaakt kan worden. Smeer in met lijm gemaakt van CMC poeder en water of Crisco. Bekleden met fondant of marsepein let op: niet te dun . Zoekt u een taart voor uw etalage, kleuterklas, winkel of bedrijf?


Wanneer je een dummy wilt bekleden, maak deze dan een beetje nat met water. Wanneer je delen van de taart wilt verven met dust: gebruik alcohol i. Wilt u een taarten- of cupcake workshop volgen bij DidiCakes? De bovenste taart is een dummy die u ook leert bekleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts