vrijdag 15 januari 2016

Bokstijn feestartikelen leiden

Op Dec zijn wij tot 16:geopen op 26 . Nu, meer dan 1jaar later, is Bokstijn ook in Leiden, Duinrell en online te vinden. Ons filiaal is te vinden in het centrum van Leiden aan de Haarlemmerstraat 265-267.

U bent van harte welkom om ons ruim assortiment feestartikelen te . Welkom bij Bokstijn Feestartikelen, sinds 19een begrip in Den Haag en . Nu, meer dan 1jaar later, is Bokstijn ook in Leiden, Duinrell en online te.

Wij zijn dé Feestartikelen specialist van Nederland en dat al meer dan 1jaar. Bokstijn is sinds 19specialist in feestartikelen en carnavalskleding. Bezoek ons grote pand in Leiden, op de Haarlemmerstraat 265-267.


Na de Weimarstraat (DH) en de Haarlemmerstraat (Leiden), is “de Snuffel by Bokstijn” aan . Bokstijn Feestartikelen is lid van branchevereniging 'De groene ballon'.

Dit artikel is ook verkrijgbaar bij onze filialen: Bokstijn Feestartikelen Den Haag, Bokstijn de Snuffel Den Haag en Bokstijn Feestartikelen Leiden. Wij hebben hier een groot assortiment feestartikelen op voorraad. Haag, de Snuffel by Bokstijn Den Haag en Bokstijn Feestartikelen Leiden.


Dit artikel is ook verkrijgbaar bij onze filialen: Bokstijn Feestartikelen Den Haag, Bokstijn de Snuffel Den Haag, Bokstijn Feestartikelen Leiden. Dit artikel is ook verkrijgbaar bij onze filialen: Bokstijn Feestartikelen Den Haag, de Snuffel by Bokstijn Den Haag en Bokstijn Feestartikelen Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts