dinsdag 26 januari 2016

Glazen mengkom kitchenaid

Deze glazen mixkom is te gebruilen op alle KitchenAid mixers met kantelbare kop. De kom is gemaakt van stevig glas, heeft een duidelijke maatverdeling en is . Bij het kloppen van slagroom of het rijzen van deeg is het gemakkelijk om gelijk te zien wat de hoeveelheid is.

De KitchenAid 5K5GB liter Glazen Kom biedt . KitchenAid glazen kom liter voor Artisan mixers. Glazen Kom - Gehard Glas - Prijs per Stuks - 0. Makkelijk afleesbare schaalverdeling voor ingrediënten aan de binnenkant van de kom.

De glazen mengkom is een bijzonder handige aanvulling, met zijn van bovenaf duidelijk leesbare . Makkelijk afleesbare schaalverdeling voor ingredienten aan de binnenkant van de kom. Deze liter mengkom 5K5GB van KitchenAid is vervaardigd van duurzaam, sterk glas. Hierdoor kunt u goed zien hoe uw ingrediënten gemixt worden.


Kitchenaid liter glazen kom bij het kloppen van slagroom of het rijzen van . KitchenAid KGB Glazen Mengkom Zwart, Transparant. Met de glazen mengkom van KitchenAid mengt u de mooiste ingrediënten door elkaar. De hoogste tijd voor een ode aan mijn KitchenAid Classic Mixer 3.

De KitchenAid Glazen Mengkom is voor € 7te bestellen bij fonQ. Bestel nu een kitchenaid accessoire bij Kookpunt. Ook voor een nieuwe Kitchenaid Draadgarde, Glazen mengkom, Roestvrij stalen mengkom of Flex beater . Deze mat glazen mengkom voor de KitchenAid keukenmachine heeft een inhoud van liter en is perfect voor bereidingen waarbij je goed wilt zien hoe de . Op zoek naar KitchenAid Artisan keukenrobot mixer liter 5KSM1?


Deze KitchenAid Artisan set bestaat uit de mixer, een glazen mengkom met 'frosted' . Op zoek naar KitchenAid Glazen kom, 5K5GB ? Makkelijk afleesbare schaalverdeling voor ingrediënten aan de binnenkant van de kom . De glazen mengkom is uitermate geschikt voor patisserie doeleinden. Geschikt voor het type KitchenAid mixer 5KSM1en 5K45SS. K5GB Kitchenaid 8l glazen mengkom voor de LAAGSTE PRIJS. Nederlands model - 5K5GB - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. De LAAGSTE PRIJS voor een glazen mengkom kitchenaid betaalt u bij Keukenloods.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts