dinsdag 12 januari 2016

Grillrooster airfryer xl

Met dit grillrooster met spiesen voor de Philips Avance Airfryer XL maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. Met deze grillpan voor de Airfryer Xl kun je eenvoudig vis, vlees en groente grillen.

De geperforeerde bodem zorgt er voor dat vet gemakkelijk wegdrupt. De bakplaat is ontworpen voor gerechten die anders in een pan op het . Beste quinty12 Dit model is geschikt voor de Philips Airfryer Avance XL (HD9240).

Onderstaand rooster is wel geschikt voor jouw Philips Airfryer HD9220: . Past deze grill voor de airfryer xl avance aub? Koop ze direct online bij Philips of bij een van onze winkels. De Airfryer schoonmaken is geen makkelijk karwei.


Discover the new way of grilling your food thanks to the unique surface of this Airfryer Grill Pan. Due to the Rapid Air technology your food is cooked in a . Philips Airfryer en Airfryer XL - Review (Consumentenbond). Alle ruimte in je Airfryer Avance XL benutten?


Gebruik dan dit grillrooster met spiesen van Philips. Zo bereid je op een simpele, snelle en gezonde . De airfryer is 'niets meer' dan een electrische oven met grill maar heel veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts