maandag 15 februari 2016

Afsluitdopjes blikjes

De innovatieve dop voor blikjes is een praktisch en handig accessoire waarmee u blikjes tot geïmproviseerde flessen kunt omtoveren. Handige afsluitdoppen voor blikjes Een lekker koud blikje frisdrank is altijd heerlijk, maar wat nou als je het niet in één keer op drinkt? Groothandel Plastic caps voor blikjes uit Chinese Plastic caps voor blikjes Groothandelaars Repertorium.

Je kan Online Groothandel bolt plastic caps,botle cap . Happy Cap: Maak van je blikje een flesje. Klik het kapje op het blikje en je hebt een flesje. Door de schroefdop los te maken kun je er als een flesje uit drinken.

Met dit handige afsluitdopje maak je van je blikje een flesje! Zo kan je deze zomer rustig van je drankje genieten zonder dat er insecten, zand of andere . Via onderstaande link kun je afsluitdopjes voor blikjes bestellen, ze zijn binnenkort weer leverbaar. En ik weet niet heel zeker of ze ook op een 2ml blikje . DOP-R-OP is een onwijs handig hebbe-dingetje! Je hoeft je blikje drinken niet langer in één keer le. Bescherm uw blikje drinken tegen bijen en ander ongedierte.


De handige doppen kunnen met de hand geschroefd worden op een blikje. Daardoor word er van een blikje fris een flesje gemaakt.

Bezoek onze site voor de grootste keus in blikjes:. Hendi Houder Voor Blikje Brandpasta - Stuks. Wie kan ik blij maken met afsluitdopjes voor blikjes. Poort:shenzhen, Minimale bestelhoeveelheid:1000Stuk product-ID:613328630.


Review Balvi Afsluitdoppen voor frisdrank blikjes (ditverzinjeniet). Hoi allemaal, Vandaag hebben we een nieuw artikel voor jullie! Verzamel ideeën over Frisdrank Blikjes op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Frisdrank Lipjes, Soda Tabbladen en Frisdrankblikje . Vakantie tip: afsluitdopjes voor blikjes voor euro exclusief verzendkosten. Klik de afsluitdoppen op uw blikjes en u heeft een flesje.


Blikjes met frisdrank zijn lekker, maar soms is het wel een beetje veel. Daarom hebben wij de Afsluitdoppen voor frisdrankblikjes van Balvi in ons assortiment . Cadeautip bij online lootjes trekken: Balvi Afsluitdoppen voor frisdrankblikjes (set van 6). Door de hoogte en de vorm gedragen twee cl blikjes zich volgens de. Bijpassende afsluitdoppen voorziet u vervolgens van een hijsoog en . Leerlingen willen graag dat de blikjes vervangen worden door kunststof.


Koen overlegt met meneer Wennink over frisdrank flesjes of afsluitdopjes voor blikjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts