woensdag 17 februari 2016

Bk wokarang

BK heeft voor iedereen een passende Wokarang. Kook je op gas of op inductie, we staan er zelf niet bij stil maar dit heeft invloed op de materialen waarvan de . De Wokarang heeft een revolutionair design; met één beweging van de spatel vallen de ingrediënten terug in de wok en draai je je hand niet meer om voor een .

De BK Easy Basic Wokarang heeft een uniek design. De wokarang is een uniek vormgegeven wok. De unieke vorm maakt het makkelijker dan ooit om heerlijke .

De BK wokarang is een bijzondere wok, hij heeft een uniek design voor optimaal gebruiksgemak. U draait uw hand niet meer om voor een heerlijk . Gooi jij de helft naast de pan tijdens het wokken? Met de komvormige wokarang van BK gebeurt dit nooit meer want het valt altijd terug in . De juiste prijs voor een BK Easy Basic Wokarang cm vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.


Bestel de Easy Basic Wokarang cm bij Pannenstore. BK Wokarang, een uniek vormgegeven wok – met een doorsnee van cm inclusief bakspaan. Deze wokpan heeft een duurzame Teflon Platinum Plus coating.

Met deze unieke wokpan van BK is knoeien verleden tijd. Deze BK Easy Basic Wokarang met een doorsnede van cm is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen en ovenbestendig tot 160ºC. Dat is vanaf nu absoluut verleden tijd met deze wok. Met de BK Easy Basic wokarang (Ø cm) kun je eenvoudig roerbakken door de komvormige rand.


BK Easy Inductie Wokarang Ø cm - inclusief spaan. Wokt u eenmaal met deze BK Wokarang dan wilt u niet anders meer! In een handomdraai zet u heerlijke gezonde roerbakgerechten op tafel. De BK Easy Induction Wokarang is gemaakt van aluminium, heeft een inhoud van liter en een diameter van cm.


Een bijzonder design voor een bijzondere pan. Hierin maak je de lekkerste wokgerechten. Deze wok met een doorsnede van cm uit de . De BK Wokarang is ontworpen door Nicolaï Carels. Nikolaï Carels studeerde industrieel design aan de Rietveld Academie in Amsterdam en studeerde af in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts