vrijdag 5 februari 2016

Domo blender losse beker

DOMO Losse drinkfles 3ml rood DO434BL-BK. Past de fles van DOMO ook op de princess blender? Aantal snelheden: 1; Afneembare mengbeker; IJscrusher; 3Watt.

Losse drinkflessen, te gebruiken in combinatie met de DOMO Blender en de Princess Personal Blender. Verkrijgbaar in drie kleuren (roo oranje, groen) en . Domo Personal blender beker groot groen 6ml 1st.

Huishoudelijk - domo blender losse beker. Bestron AFM4Blender Smoothie Maker + Bekers. Losse drinkfles van 3ml die past bij de DOMO Personal Blender en bij de Princess Personal Blender. Verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en rood.


De DOMO My Blender DO434BL is een blender waarbij je mengbekers meegeleverd krijgt. Zo neem je sap gemakkelijk mee onderweg naar bijvoorbeeld de . Met de Domo My Blender maakt u binnen in een handomdraai een gezonde shake of sapje klaar. Knoeien met een losse blenderkan is verleden tij want u .

Maak met deze Domo blender gezonde shakes, smoothies of sportdranken en. Deze blender past in elke keuken en door middel van de losse beker kan je je . U hoeft nooit meer te knoeien met een losse blenderkan, want u blendt uw sapje of shake. Zet de drinkbeker met de zwarte dop naar beneden in de blender. Domo Personal Blender: Meer informatie of bestellen? Online domo personal blender beker groot groen 6ml 1st kopen of bestellen.


Losse drinkflessen, te gebruiken in combinatie met de DOMO Blender en de . Dit alles is nu verleden tijd want bij de My Blender van Domo is de blenderkan ook direct je drinkbeker. Bereid een vers sapje direct in de speciale beker en je bent klaar om op pad te gaan. Vaatwasserbestendig, Ja, losse onderdelen.


Hij wordt geleverd met een shaker beker en drinkbekers van 3en 6ml. De Domo Personal Blender Oranje heeft een capaciteit van 6ml, maar. Deze handige drinkbeker is tevens opzetstuk voor de blender zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts