donderdag 4 februari 2016

Tristar fr6919

FR-6919Friteuse L capaciteit - RVS behuizing 8watt. Handige compacte friteuse (L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Tristar FR-69Frituurpan - Liter De Tristar FR-69Frituurpan heeft met een inhoud van liter bakplezier voor personen.

Tristar FR-69Frituurpan - Liter De compacte Tristar FR-69Frituurpan heeft een vermogen van 10Watt en een inhoud. Vergelijk Prijzen en lees reviews van de Tristar FR-69op Prijsvergelijk. Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor friteuse Tristar FR 6919.


De Tristar friteuse FR-69is handig en compact, geschikt voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.

Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse . Bestel de TRISTAR FR-69nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse eenvoudig schoon te . De compacte Tristar FR-69friteuse (L) is er voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.


Voorzien van een regelbare thermostaat en een . Ideaal voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Door zijn compacte afmeting is deze friteuse ideaal voor onderweg, .

De Tristar FR-69Friteuse is verkrijgbaar vanaf € 399. Bekijk ook onze top beste Friteuse 2016. De Tristar FR-69Friteuse is verkrijgbaar vanaf € 399.


Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Friteuse Tristar FR-6919: lekker, eenvoudig en snel een frietje bakken in deze friteuse van Tristar! Tristar FR-69- Friteuse - liter - 8W - RVS. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


TRISTAR FR-69Deep Fryer friteuse nieuw in doos. Tristar FR-69prijzen: vanaf € 2bij webshops. Vergelijk Tristar FR-69met andere friteuses op Hardware.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts