woensdag 5 april 2017

Chef'special optredens 2016

De live optredens van Chef's Special staan bovendien bekent om het hoge . Chef'Special artiest informatie op Festivalinfo: band biografie, festival optredens, concert agenda, Chef'Special fotos, nieuws en links.

Tien tips voor Appelpop 20door de redactie van Festivalinfo. Datudo mei 2016; Tijdstip: 20:00; Locatie: De Oosterpoort, Grote zaal. Chef'Special is op dit moment een van de grote namen onder de.


Na een optreden in de Alpha op Lowlands pakte de band het vliegtuig naar Amerika.

DI-RECT + supportDe Oosterpoort, Grote zaal. White Lies + supportDe Oosterpoort, Grote zaal. Typhoon Moro lobiStadsschouwburg, Turfsingel. Saturday August 20– Sunday August 2016.


Chef'Special staat in de Ziggo Dome, get your tickets now Amigo! In de zomer van 20hebben zij als voorprogramma van Twenty One Pilots maar liefst 47 . Chef'Special behoort op dit moment tot de grootste artiesten van Nederland. Na een optreden in de Alpha op Lowlands pakte de band uit Haarlem.


Het concert in Paradiso wordt de eerste op Nederlandse bodem in 2016.

Chef'Special beleefde een bijzondere periode met een golden award voor het tweede album. Deze is gratis toegankelijk voor bezoekers van Chef'Special! New York keren de heren in 20terug naar de clubs in Nederland. Bekijk hieronder het overzicht van beschikbare Chef Special datums. Op deze pagina kunt u tickets van Chef Special direct bestellen.


Chef'Special geeft op zaterdag oktober 20een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze website! Chef'Special news, songs and tour news from Bandsintown. Get the latest Chef'Special tour information and what's happening with your favorite artists from . Indian Summer FestivalIndian Summer Festival.


Hierboven vind je het Amerikaanse TV-debuut van Chef'Special, bij The Nine in. Joshua verwachtte dat de helft van het publiek er tijdens hun optreden nog niet zou zijn, maar het was afgeladen vol. Goed nieuws voor de mannen van Chef'Special, de band verzorgt komende zomer het.


Tijdens het optreden van Twenty One Pilots in Amsterdam mocht . Heineken Music Halls uitverkocht verdween Chef'Special. Na een optreden in de Alpha op Lowlands pakte de band uit Haarlem het vliegtuig naar Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts