dinsdag 18 april 2017

Dolce gusto geel lampje

Ik heb een dolce gusto piccolo en nu brandt er een geel lampje in plaats van groen wat betekend dat? Het reinigen en ontkalken van uw Dolce Gusto machine is een. Geen zorgen, kies je machine op deze website en download de juiste handleiding.

Het voorkomt ook dat uw Dolce Gusto verstopt raakt. Heeft u uw apparaat niet op tijd ontkalkt en zit deze verstopt, dan kunt u in van de onderstaande video's . Met de Piccolo, de allerkleinste telg van de NESCAFÉ Dolce Gusto familie, creëer je de heerlijkste koffievariaties De machine heeft bar pompdruk, zodat je . Voor het ontkalken van uw Dolce Gusto machine verwijdert u de gebruikte cups en het opvang- en.

Wij adviseren om de NESCAFÉ Dolce Gusto cap-. Dit is om uw apparaat te beschermen tegen oververhitting. Voor het ontkalken van uw Dolce Gusto machine verwijdert u de gebruikte cups.


Dat ontkalkingsspul op d dolce gusto site! Met automatisch stop, er zit zelfs kleine blauwe led-lampjes in bij het gedeelte waar de koffie . De Krups Dolce Gusto Piccolo is de kleinste en meest compacte Dolce Gusto. Waarom blijft het lampje knipperen als je net hebt ontkalkt.


Meld je aan of maak een account om meer van NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland te zien op . Het zijn de kleine gele, vaak citroenvormige flesjes met vaak een groen dopje.

Dolce Gusto en Nespresso zijn twee zeer populaire koffieproducten. Hou zodra het gele controle-lampje dooft,. Coffee Maker Krups NESCAFÉ DOLCE GUSTO User Manual. Piccolo, de kleinste Krups Dolce Gusto, is groot nieuws!


Ook de aller kleinste telg uit de Krups Nescafe Dolce Gusto familie maak je . Ik ben heel erg te spreken over dit apparaat en koffie, helaas heb ik wel al enkele malen gehad dat hij niet meer werkte. Dit gebeurt als je er te weinig water in . Een leuk rood lampion LED lampje, ideaal om lampionnen te laten gloeien op. W\r\nStandaard vaste standaard\r\nKleur geel-zwart\r\nBeschermklasse III . Het lampje van de kleine kop koffie licht nu geel op.


Bel de NESCAFÉ DOLCE GUSTO Hotline of ga naar de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts