maandag 24 april 2017

Ijslolly vormpjes blokker

Ben je op zoek naar een ijsschep of wil je je eigen ijs maken? Blokker biedt een ruim assortiment aan ijsmakers en ijsaccessoires. Geef iedereen op het strand een lekker ijsje van zand!

Maak leuke ijsjes van zand met deze 6-delige set. De set bestaat uit zandvormpjes en een schepje. Koop hier waterijs makers en ijslolly vormpjes en ontdek het gemak en de lol van. Ik vond het leuk om bij dit recept vintage koffielepeltjes te gebruiken in plaats van de standaard stokjes die bij de ijsjesvorm horen: het zijn .

Deze samoerai zwaarden als ijslolly vormpjes zien er super leuk uit en. IKEA - CHOSIGT, Ijslollievorm, Te vullen met vruchtensap of limonade om je eigen ijsjes te maken. Spoel de onderkant af met lauw water, dan laat het vormpje . Helaas hebben wij niets gevonden voor IJslolly Vormpjes Star Set van Roze Tovolo. Ik heb alle voor de hand liggende winkels gehad (Xenos, Blokker, Ikea, Action e.d.) en niets gevonden. Heb je ooit geprobeerd om maar een paar ijsblokjes uit een ijsblokjesvorm te halen.


Met deze Dotz ijsblokjesvorm maak je ijsblokjes van x x 3cm. Ik heb deze al gezien bij blokker en gekocht in de Carrefour. Aangezien dit een seizoenartikel is zal je even moeten wachten tot het .

De ijslolly vormpjes koop je bij de Blokker of Xenos. Wij hebben dit setje bij Woonwereld XL gekocht. Deze fruits ijsjes zijn heel erg lekker en . IJslollyvormpjes vind je heel goedkoop bij winkels zoals Casa, Blokker, Ikea… en in webwinkels.


Het is voor minder dan euro (onder andere) bij Blokker verkrijgbaar, een minpuntje is. Vul de ijslolly vormpjes of koffiebekertjes, dek ze af en zet ze in een . Voor deze mango waterijsjes heb je alleen een rijpe mango en wat water nodig. Plaats de schijfjes citroen in de vormpjes en schenk de afgekoelde thee erbij.


Action, Blokker, Ikea, Marskramer of Xenos. Allereerst zul je bij de winkel (Blokker, Hema, A-supermarkten, warenhuizen) ijs houders moeten kopen. Alle kinderen lusten wel een ijslolly, maar deze zijn speciaal( extra voor minder dan euro (onder andere) bij Blokker verkrijgbaar, een minpuntje is dat.


Ik dacht aan blokker, maar daar ben ik het gaan vragen en daar hebben ze het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts