maandag 24 april 2017

Reismand kat intratuin

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Op zoek naar Curver reismand antraciet x x cm? Een schitterend uitziende reismand van het merk Curver. Vergelijk reismanden van een mooie en stevige kwaliteit voor uw hond of kat Bestel direct goedkope aanbiedingen online voor de laagste prijs!

Imac reismand Linus met metalen deur, handvat en vele ventilatiegaten. De reismand is geschikt voor het vervoeren van katten,… Meer. Ja, ik weet dat je bij de Dierenspeciaalzaak en Intratuin spulletjes. Een reismand is ook niet perse nodig als je kat goed aan een lijntje gaat. Hier vindt u een grote selectie van benches voor uw kat.


Met de juiste kattenbench is op reis gaan voor uw kat veilig en stress vrij. U ziet nu de vergelijkingsweergave van Intratuin. Een dieren vervoerkooi is een must have voor elke katten liefhebber.


Een bezoekje bij de dierenarts gaat eenvoudig wanneer het dier in het reismandje wordt . Curver reismand voor kat antraciet Een schitterend uitziende reismand van het merk Curver. Deze reismand met bovenlader is van het oersterke materiaal . Intratuin Lelystad added new photos from October to the albuDierendag 20bij Intratuin Lelystad. Curver Bunkbed in Kattenhuis, Mand en Transportkoffer in Één. Curver Multi Snap Box Vierkant Kat l. Zaterdag oktober organiseren Dierenkliniek den Otter Intratuin Rhoon voor de derde keer de Rhoonse Hondenwandeling. Kat zet zich schrap en probeer hem dan maar eens door die kleine ronde opening te wurmen.


Ik heb een plastic reisman die met een soort draaidingen wordt vastgezet. Ik heb ze gezien bij de Jumper en bij de Intratuin. Kattenkrabpaal van Intratuin, zo goed als nieuw.


Beschrijving goede katten-reismand voor� �150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts