woensdag 12 april 2017

Fietskrat kinderfiets

Fietskratten - Op zoek naar een Fietskrat? Maak uw transportfiets compleet met een van de fietskratten uit ons assortiment. Jouw fiets veiliger maken om spullen mee te vervoeren?

Voor een nieuwe fietsmand en fietskrat én voor uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe! Fietskratten zijn er in alle soorten en maten. Van oudsher wordt dit product veel gebruikt binnen het stads- en dorpsleven, omdat men hiermee gemakkelijk een . Vind gemakkelijk nieuwe fietskratten online Vergelijk een ruim assortiment fietskratten en bestel de beste aanbiedingen!

Deze fietskrat is gemaakt van kunststof en is geschikt voor op de voordrager. Basil Crate Large - Fietskrat - Liter - Zwart. Maak je transportfiets compleet met een mooi en stoer fietskrat. Bekijk hier onze kunststof en houten fietskratten! Hierdoor kan de fietskrat altijd perfect afgestemd worden op de fiets die u rijdt.


Koop of Verkoop fietskrat op Marktplaats. Fietsmand voor de kinderfiets, heren- en damesfiets Bent u op zoek naar een leuke fietsmand of fietskrat voor de kinderfiets of juist voor uw damesfiets of . Kies uit onze ontwerpen of stel er zelf één samen met jouw logo, foto of tekst. Stevig wit fietskrat van kunststof waarin je heel wat spulletjes kunt vervoeren.

Eenvoudig met wat tiewraps te bevestigen op elke transportfiets. Handig voor op de fiets: een fietsmand of fietskrat. Praxis heeft een uitgebreid assortiment met diverse kleuren fietsmanden en fietskratten.


Veilig betalen, hoge kortingen en 1 rijklaar bij online fietsenwinkel 123kinderfietsen. Basil fietskrat (inhoud: liter) in verschillende kleuren. Geschikt voor kinderfietsen en eenvoudig te bevestigen!


Trendy fietskratten in alle kleuren, bestel je bij FietsWeb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts