dinsdag 18 april 2017

Papieren lamp kinderkamer

Op zoek naar een mooie rijstpapier lamp voor de babykamer of kinderkamer? Bij Kidzsupplies vindt u een ruime keuze mooie rijstpapier lampen met vrolijke en . Kinderlamp: kinderkamer, babykamer hanglampen.

Bestel uw kinderlampen kinderverlichting bij Lampenzo. Rijstpapier is een heel dun soort papier. Met een lampje erachter krijg je een mooie, zachte lichtbron.


Papieren lamp voor de kinderkamer van de Woodland serie.

De lamp is blauw en heeft een decoratie van hertjes, bomen en paddestoelen. Juist de lampen van papier zijn zo puur en basic dat ze wonderschoon in de babykamer staan! Ik vond een aantal exemplaren in het buitenland die ik graag met . Papieren lantaarn black dots uit de Darling Clementine Pantomime serie. Met een doorsnede van cm is het een echte eyecatcher in de kinderkamer of . Bijzonder gevouwen papieren origami lamp van Studio Snowpuppe in een combinatie van wit en roze.


Lamp Luchtballon - Grey Wave (mint snoer). Doe een leuk bod leuk voor sinterklaas ophalen prima, verzenden doe ik pas vanaf totaal 1- aan spullen.

Leuke raffie plafondlamp ,heeft in de babykamer gehangen en is nog z. Verkrijgbaar met meerdere raffie producten die bij elkaar passen maar ook los te . Yoki light papieren lamp creëert de juiste sfeer voor elke kamer. Of je nu een lamp zoekt voor in een grote woonkamer of juist voor een intieme kinderkamer. Of het nu gaat om een grote woonkamer met hoog plafond of een kleine intieme kinderkamer.


Deze handgemaakte papieren(origami) lampen uit India zijn fair . Zeker als datgene wat je maakt bedoeld is voor de babykamer of de kinderkamer! Zelf heb ik een rijstpapieren lamp gehaald bij Ikea. Bob de Bouwer kinderkamer - papieren lampenkap. Met de Bob de Bower papieren lampenkap is de kamer van je kind helemaal af! Handgemaakte lamp van Japans papier met afbeeldingen uit Cars.


Maak je eigen papieren lamp voor de kinderkamer. Het wordt gegarandeerd een vrolijke pronkstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts