woensdag 26 april 2017

Kruidenpot met waterreservoir

Iedereen kan zelf kruiden kweken en bijhouden in deze kruidenpot! Het potje heeft namelijk een waterreservoir en wiek, zodat hij automatisch bewaterd wordt. Kruiden bewaren en bewateren met deze mooie kruidenpot mét krijtrand.

De Cole Mason kruidenpot met waterreservoir is een attractieve en functionele manier om je eigen kruiden te kweken en een langer… Meer. Met dit handig systeem hebt u een kruidenpot en mini-serre in één. De kruidenpot staat op een waterreservoir en via de hydrokoord krijgen je kruiden steeds de . Sinds enkele weken test ik een kruidenpot van Rosti Mepal.

Zou ik hiermee eindelijk in staat zijn een kruidenplantje levend te houden? Cole Mason Kruidenpot met Waterreservoir. Deze 24Kitchen kruidenpot is een mooie pot om verse kruiden in te groeien.


Met handig waterreservoir zodat de plant altijd voldoende water krijgt en u dus altijd . Online Duo Tableware Kruidenpot met Waterreservoir en Krijtbordje - Stuks kopen of bestellen. Kruiden bewaren en bewateren met deze mooie kruidenpot . Online Duo Tableware Kruidenpot met Waterreservoir en Krijtbordje kopen of bestellen. Kruidenpotje voor plantje met automatische bewatering.

Koop de Rosti Mepal Kruidenpot Grijs Met Water Reservoir van Rosti Mepal Online. In deze blog beschrijven wij waarom een kruidenpot zo handig is om. Kruidenpotje - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Deze kruidenpot beloofd dat de kruidenplantjes veel langer goed blijven door een slim water reservoir systeem. Met deze kruidenpot van mepal rosti kunt u gemakkelijk uw eigen kruiden poten. U zet de gewenste kruidenplant in de pot.


Bestel of reserveer de Cole Mason Kruidenpot met Waterreservoir online bij Selexion. Daarom ben ik erg blij met deze plantenbak met waterreservoir, de Kruidenpot Twin van Rosti Mepal. Als ik aan Rosti Mepal denk, dan denk ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts