donderdag 19 oktober 2017

Aardappel twister recept

En de aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan een zak chips Je kan ze ook. Een super makkelijk apparaatje bij dit recept is deze:. Dit recept is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland België.

Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en . Bereidingstip: Snij en voorbak de aardappel twisters van te voren en laat ze. Gastrecept: Bedankt Marco en Anniek voor dit heerlijke recept! Ik ben Jessica een meisje die heel erg van koken en bakken houd.

De Potato-Twister is een super-leuke, nieuwe manier om aardappels te bereiden: 1. Ik heb gemaakt met aardappel zonder schil en met schil en mijn. Labels: aardappel, easy recept, hartige hapjes, recept, twister potato, uitleg . Ik ben namelijk geen super fan van aardappels en ben daarom reuze enthousiast. Mmmmm, deze heerlijke aardappel twisters zijn leuk als borrelhapje met een.


Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, laat een beoordeling achter. Iedereen eet aardappels ze zijn heerlijk en voor veel mensen in Nederland staat er iedere dag aardappel op het menu. Je hebt ze vast wel vaker gezien: De potato twister op feest gelegenheden, food.


Elke dag twee lekkere recepten in je mailbox?

Potato Twister voor heerlijke aardappelslingers nu GRATIS! Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel. Frituur de aardappeltwister en doe er kruiden op.


De Chiptwister is een aardappel die vers wordt gedraaid in een spiraalvorm. Een klassiek Brits recept met de sprankelende smaak van zeezout in combinatie . Stalletjes waar je gefrituurde aardappel(chips) op een stokje kunt kopen. Doorgaans vraagt men er bizarre prijzen voor die kunnen variëren . Schroef de twister in de aardappel en steek een satéstokje precies in het gaatje. Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze om de millimeter in tot op centimeter van de . Zet het mesje op de aardappel en draai er een spiraal van.


Bestrijk de aardappelen met koffielepel olie per twister. Met deze aardappel tornado snijder, ook wel bekend als potato twister of aardappel spiraal snijder maak je in een handomdraai een chips twister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts