vrijdag 6 oktober 2017

Pasfoto maken capelle aan den ijssel koperwiek

Dan kunt u op onderstaande plekken in Capelle een foto laten maken. Pasfoto Service (conform BiZa normen) voor o. De Koperwiek in Capelle aan den IJssel is voortaan iedere zondag geopend van .

Het is daarom belangrijk dat je pasfoto's laat maken door een erkend pasfotograaf die aan al deze eisen voldoet. Carth-Art Beeldproducten is gespecialiseerd in . Bij ons kunt u terecht voor alles wat met fotobeeld te maken heeft. Zo printen wij op diverse materialen, verzorgen wij inlijstwerk, leveren pasfoto's, etc. Meer over Carth-Art - Fotoservice - pasfoto Capelle aan den IJssel.


Het is daarom belangrijk dat u pasfoto's laat maken door een erkend. Meer over Petra Muilenburg Fotografie - pasfoto Capelle aan den IJssel. De pasfoto voor een officieel document moet in deze tijd aan strenge eisen voldoen.


U kunt bij ons een afspraak maken voor pasfoto's bestemd voor: ID Rijbewijs Visum Abonnementen Openbaar vervoerbewijs. In onze winkel kan je professionele pasfoto's laten maken volgens de gestelde richtlijnen. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden . Daardoor zijn wij zeer flexibel bij het maken van afspraken.


Mei 20naar de wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel verhuisd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts