donderdag 19 oktober 2017

Snijplank graveren amsterdam

Verras je gasten met een unieke snijplank. Elke plank is handgemaakt en heeft daarom een unieke uitstraling en kan van het showmodel afwijken. Uncover Lab is een Amsterdamse winkel gespecialiseerd in het graveren van jouw (toekomstige) spullen.

Smartphone gravure op de achterkant en Simon's Cat gravure op een snijplank . Om nog meer materialen te kunnen graveren hebben wij naast onze diamantpunt graveermachine ook een laser graveermachine. Laat uw houten snijplank graveren met logo of tekst. Wedding Designs, Food and more Designs en Amsterdam Designs.

Wij graveren graag uw eigen artikelen, hiervoor hebben wij een uur service. Duikelman-Amsterdam, de Bijenkorf, Hema en Ikea. Met een katoenen doek wrijf je de houten snijplank geheel in met de olie. Rechte kantafwerking met boven- en onder een kleine afronding. Met lasergraveren zijn twee soorten gravures mogelijk; lijngravures en vlakgravures.


CRESocial Venture; Herengracht 37; 10BB Amsterdam; 020-7521883 . Wij graveren uw naam, tekst of logo op rvs, glas, metaal, glazen, kunststof of hout. Houten Hartje Snijplank €2gegraveerd. Houten wijnkist prachtig als kerstkado te graveren met tekst.

Prachtige producten voor in de keuken gema. In tegenstelling tot snijden is graveren ook mogelijk op materialen als metaal, steen, glas, etc. In samenwerking met Nederlands Hout: gegraveerde snijplanken van een Haarlemse Iep. Britisch Indigo bord voor Amsterdam Fashion Week. Slijperij en Kookwinkel in Amsterdam (en online) met de beste service.


Een snijplank #graveren met trouwdatum en namen van alle vrienden . Laat je eigen ontwerp op een snijplank graveren! Houten snijplank met uw eigen opdruk, zondermeer een uniek cadeau! Laat een Happenplank met jouw persoonlijke tekst graveren. Local Goods Store geopend in De Hallen in Amsterdam en onze Happenplanken zijn hier te koop! Voor eenvoudige naamplaatjes, schilderijplaatjes en glas graveren hebben wij.


Hij maakt bijvoorbeeld kopshouten snijplanken: planken met aan de. Gepersonaliseerde snijplanken van acacia hout vanaf € 1(tot korting).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts