vrijdag 27 oktober 2017

Afdekhoes fietskrat

Liberty Fietskrat KratHoes Zwart met Opdruk. Bescherm de inhoud van uw fietskrat of fietsmand tegen regen en vuil met deze Box Hoes van Hooodie. Een waterafstotende afdekhoes voor op je fietskrat of fietsmand koop je voordelig bij Omafiets.

Deze Basil Kratafdekhoes is geschikt voor de Basil fietskrat. Het is lekker ruim en heeft een afmeting van x x cm. Deze Basil Katharina Krat Overtrek is een afdekhoes voor de Basil fietskrat S.

Het is van klein formaat en gemaakt van . De Basil Katharina Krat Afdekhoes is speciaal voor de basil fietskrat. Deze hoes is gemaakt van waterafstotend materiaal. Op zoek naar een afdekhoes of kratcover voor de fietsmand?


Dochter heeft op haar nieuwe fiets een grote krat zodat haar rugzak kan liggen en niet uitsteekt.

Afdekhoes voor kratten van Basil, waterafstotend polyester. Katharina afdekhoes groot met de kleur zwart met bloemen. CRATE COVER S afdekhoes voor fietskrat klein formaat buitenmaat krat 30xcm, oa Basil S kratten van gerecycled canvas met kleurige details voorzien. De beste afdekhoes fietskrat fietsen vindt u op VERGELIJK. Bezoek onze website en vind de beste fietsen.


De Basil Elements Afdekhoes Transportkrat Klein Bruin is, zoals de naam al verklapt, een handige afdekhoes voor uw fietskrat. De Hooodie is een afdekzeil voor uw fietskrat. Met een afdekzeiltje over uw krat zorgt u ervoor dat uw spullen niet zomaar uit de krat vallen of waaien en het . Koop of Verkoop fietskrat zwart op Marktplaats. Vrolijk fietskrat hoes van kerri met een modern printje, past op een fietskrat met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts