woensdag 11 oktober 2017

Bamboe plaat 5mm

Bamboe plaatmateriaal is geschikt om bijvoorbeeld meubels mee te maken. Overzicht van de Moso bamboe platen, zie voor alle details de prijslijst. De en mm dikke 1-laags platen zijn erg breekbaar, daarom worden ze door .

Bamboe is een harde, duurzame houtsoort met een uitgesproken uiterlijk. Deze platen bestaan uit zijdelings verlijmde stroken (plain pressed) van circa 20 . Massieve bamboe platen, side pressed en plain presse verkrijgbaar in verschillende kleuren,. Alle producten van Bambusa zijn massief bamboe en watervast verlijmd (op waterbasis) met.

Het plaatmateriaal is te verkrijgen in verschillende afmetingen en . Maar een actie met de meest populaire kleur en afmeting. Koop of Verkoop bamboe platen op Marktplaats. Bamboe Massieve platen en balken; een milieuvriendelijk alternatief met een. MP-SP5-1L-N Massieve bamboeplaat, side presse mm, laags, 24x . MOSO biedt een zeer breed assortiment bamboeplaten, bamboefineer en bamboebalken in diverse afmetingen, dikten, kleuren en stijlen. Massieve bamboe platen en planken zijn een duurzaam alternatief voor traditioneel hardhout.


Ons bamboe plaatmateriaal is leverbaar in verschillende . Op Speurders vind je eurobamboe bamboeplaat Bamboe interieur plaat en fineer.

Voor dunne massieve platen heeft Blok Plaatmateriaal het product Profi-Deck in het assortiment. Dit zijn massieve panelen van en mm dik. Massieve bamboe interieurplaten 5mm - 19mm.


Massief bamboe plaatmateriaal bestaat uit meerdere lagen kruislings op elkaar. Bamboe Side Pressed Caramel, laags, mm, 2cm, 1cm, € 26-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts