vrijdag 8 december 2017

Afvoerpomp vaatwasser verstopt

Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen en de. Toch is dit in vele gevallen niet het probleem maar ligt de oorzaak bij een defecte afvoerpomp. Ik vermoed dat de afvoerpomp van mijn Bosch vaatwasser verstopt is.

De volgende zaken heb ik na het lezen van dit forum al gechecked:AEG vaatwasser pompt niet afberichtenapril 2013Siemens vaatwasser afvoerslang verstopt. Water blijft in de vaatwasser staan, wat te doen? De afvoerslang van de vaatwasser kan verstopt zitten door kalkaanslag of.


Onderin de machine zit de pomp aangesloten op de motor.

Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende . Heeft uw vaatwasser problemen met het wegpompen van water? Is deze afvoer verstopt, dan is dit de oorzaak voor het probleem. Verstopte filters zorgen ervoor dat de machine niet kan afpompen.


Controleer de pomp door deze uit de vaatwasser te halen. In het begin was de 'oplossing' de vaatwasser te resetten. De afvoerpomp is zwak en krijgt het water moeilijk omhoog gepompt.


Afvoerpomp Mogelijk wordt de afvoerpomp geblokkeerd door bijvoorbeeld een stuk glas. Controleer dan of deze verstopt zit en maak deze schoon.

Mocht de pomp vervangen moeten worden, kan iemand als ik, met. Bij onze vaatwasser gaat dit erg lastig, dus wss is de afvoerslang verstopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts