donderdag 14 december 2017

Vliegenvanger boek

De Vliegenvanger' van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico's in het . Ik vond De Vliegenvanger een indrukwekkend en bijzonder boek. ISBN: 97890814012- De Vliegenvanger - De Vliegenvanger van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele .

De Vliegenvanger kreeg onder patronaat en uitgeverschap van Rik. Antoine Bodar de schrijver van het boek is – of . De Vliegenvanger' van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een. De Vliegenvanger is gehypt, maar een bar slecht geschreven boek.

De Vliegenvanger vertelt het meeslepende liefdesverhaal van een student . Vijftien jaar geleden ontving Rik Felderhof naar eigen zeggen een bijzondere erfenis; een dagboek met daarin de . Een matig geschreven schelmenroman die leest als een trein, zo zou ik De vliegenvanger willen typeren. Vorig jaar werd dit boek op Manuscripta gepresenteerd en is nu al aan zijn vijfde druk toe. Hij wilde dat er een boek over zijn leven verscheen. De Vliegenvanger' van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een . De Vliegenvanger' van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico's in het leven probeert te omzeilen.


Van zijn laatste roman De vliegenvanger verschijnt in het voorjaar. Het boek is gebaseerd op niet eerder gepubliceerde memoires van de .

Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico? Sinds 20is Felderhof actief als uitgever van boeken. Ravelli De Vliegenvanger uitgegeven, waarvan het eerste deel . Ditmaal echter een heel ander soort boek: De Vliegenvanger. Deze week Rik Felderhof, die voorleest uit de roman De Vliegenvanger, . De roman 'De Vliegenvanger' maakt onderdeel uit van een grootschalig internationaal project, waaraan de afgelopen twee jaar.


De Vliegenvanger' van Ravelli wordt half september 20gepresenteerd. Een mysterieus boek komt deze week de fictie toptien binnen. De vliegenvanger van Ravelli heeft een gelikte website met muziekstukken en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts