maandag 25 december 2017

Versapers 4g

Met de nieuwste slowjuicer van Versapers, de slowjuicer 4G, maak je eenvoudig gezonde sapjes van groente en fruit. De Slowjuicer Snow White 4G beschikt over krachtige eigenschappen en een fluisterstille motor. De Versapers 4G is de nieuwste generatie Slowjuicer, voorzien van een.

Vernieuwde persschroef met dubbele snijvlakken, voor pulpvrij sap en droger pulp . Versapers, de beste slowjuicer van Nederland! Deze revolutionaire slowjuicer maakt beter sap door een langzame persing. Versapers Slowjuicer Silver 4G De Versapers 4G is de nieuwste generatie Slowjuicer, voorzien van een vernieuwde persschroef met twee snijvlakken.

Je kunt je dan ook wel voorstellen dat ik zo blij als een klein kind was, toen ik onlangs een cadeau doos uitpakte en hier de Versapers 4G in zat . De Versapers 4G is de nieuwste generatie Slowjuicer, voorzien van een vernieuwde persschroef met twee snijvlakken. Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 4G. Slechts toeren per minuut; - Verbeterde persschroef met extra snijvlak; - Royaal persvat . We hadden hem al aangekondigd… de allernieuwste Versapers 4G Emotion slowjuicer.


Over twee weken verwachten we hem in Nederland . Op zoek naar Versapers Emotion 4G slowjuicer ? De grijze Versapers 4G is een vierde generatie slowjuicer, voorzien van een persschroef met dubbele helix. De slowjuicer wordt geleverd met een grove zeef, .

Deze Versapers Silver 4G slowjuicer heeft een motor met een vermogen van 1Watt. Deze Silver 4G slowjuicer behoort tot een nieuwe generatie slowjuicers . Versapers silver 4g slowjuicer voor slechts €. Versapers Snow White 4G slowjuicer voor € 399. RPM;; Ultem persschroef met extra snijvlak;; Hoge opbrengst van topkwaliteit;; Voor helder of vol sap . De dikke persschroef van de Versapers 4G is gemaakt van het zeer sterke Ultem en heeft twee snijvlakken gekregen. Na de 3G van Versapers is er nu de 4G de allernieuwste slowjuicer van Versapers. Versapers heeft daarmee nu verschillende slowjuicers in haar assortiment.


Op de allerlaatste dag van augustus mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van de nieuwe Versapers Emotion 4G in de Vondeltuin in . Versapers 4G sinds september 20op de markt en een zeer fijne slowjuicer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts