maandag 25 december 2017

Beddengoed wassen programma

Haal uw natte beddengoed na afloop van het wasprogramma direct uit de wasmachine. Gebruik bij het wassen van het dekbedovertrek niet teveel wasmiddel. Een dekbedovertrek wassen is in principe niet heel anders dan het wassen van andere.

Voor het type wasprogramma kan je het beste op het waslabel kijken. Dekbedovertrekken Zo voor al je Beddengoed ! Wanneer je je dekbedovertrek eerst wast, kan deze beter het vocht opnemen. Op mijn beddengoed staat als wastemperatuur graden, maar kan dat dan niet op 60?

Was het beddengoed met vloeibaar wasmiddel en binnenstebuiten. Andere namen voor de was: bonte was=gekleurd. Een koud programma herken je aan de woorden 'koud' of 'geen warmte', of aan de graden. Wassen op 60°C is geschikt voor vaatdoekjes en beddengoed.


Schimmels, mijten (beddengoed!) en bacteriën worden pas gedood bij. De wasmachine moet dan wel een programma voor koud wassen . Een wollen dekbed of donzen dekbed wassen dient erg voorzichtig te. Wassen op een fijn wasprogramma of op het programma voor wolwas.


Wij wassen handdoeken en beddegoed altijd op graden.

Kort programma wasmachineokt 2013Andijvie: dekbed wassen? Andijvie: donzen dekbed wassenmei 2009Meer resultaten van forum. Deze advertentie is gebaseerd op uw huidige zoektermen.


Bezoek de pagina Waarom deze advertentie? Dus gaarne alleen antwoorden over de reden of tips hoe dit te voorkomen. Mijn handdoeken en beddengoed doe ik altijd lekker heet! Vergat ik nog: het beddengoed gaat soms bij de lichte was.


Dus ik doe een 'schone' was met beddengoed en handdoeken en een. Meestal op een kort programma, is het erg vies dan op een lang programma. Kleding, beddengoed en meer wordt weer schoon via Wassen. Kies altijd een kreukherstellend programma of fijnwas programma.


Bij het wassen van je beddengoed is dat niet anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts