vrijdag 15 december 2017

Decanteer karaf graveren

Onze karaffen kunnen geheel naar wens gegraveerd worden. Wijnkaraf, waterkaraf en decanteerkaraf graveren met naam of tekst naar keuze. De karaffen zijn van het merk Menu en Auerhahn.

Menu decanteerkaraf waarmee u witte wijn kunt decanteren en koelen d. Wij graveren uitsluitend op de door ons geleverde kristal producten. Aluminium of zilveren wijn- en champage koelers; Kurkentrekkers,; Metalen druppelvangers; Het gehele assortiment glazen en karaffen; Wijnschenkers van . Decanteerkan decanteerkaraf graveren met tekst of logo. Snel en makkelijk winkelen bij Van den Toorn LaserArt. Functionele en stijlvolle glazen waterkaraf, wijnkaraf en decanteerkaraf van Menu met de mogelijkheid tekst naar keuze te laten graveren. Glas graveren wij met een COcomputergestuurde lasergraveermachine.


Karaffen met logo bestellen voor klanten of andere relaties? Prestige decanteerkaraf met twee wijnglazen. De set bestaat uit een glazen karaf met twee bijpassende wijnglazen. Artikelnummer: 257Prestige decanteerkaraf met wijnglazen.


Prestige decanteerkaraf met wijnglazen. De gewenste karaf is te bedrukken of te graveren met uw logo, slogan of gewoon een leuke boodschap voor de .

Met deze set heb je meteen een decanteer karaf en glazen. Wij graveren uitsluitend in de kelk van het glas dus nooit in het voetje van het glas. Decanteerkaraf met wijnglazen, Paul Bocuse. Creëer het perfecte cadeau: kies voor bedrukken of graveren!


Decanteren is bedoeld voor ongefilterde wijnen met veel depot. De Menu cool breather decanteerkaraf is een stijlvolle karaf waarmee je witte wijn kunt decanteren en koelen. De wijn wordt heerlijk koel gehouden door de . De Menu cool breather decanteerkaraf is een stijlvolle karaf waarmee je . Maak de Prestige decanteerkaraf met wijnglazen persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje.


Wijnglazen graveren met naam tekst of logo? De decanteerkaraf heeft een inhoud van liter, hij is 2cm . Spiegelau Vino Grande Decanteerkaraf L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts