vrijdag 8 december 2017

Sistema microwave recepten

Ontdek de Microwave reeks van Sistema: een fantastische reeks kookproducten speciaal ontwikkeld voor de magnetron. Elk item uit deze reeks is voorzien van . Dedicated microwave cooking products to make life easier.

Explore Marjan Hannes's board Sistema recepten en gebruiksaanwijzing on Pinterest, the. Steamer recipes, Microwaves and Steamers. Sistema Klip it Microwave 2-piece Steamer Set.


Met deze stomer uit de Sistema MIcrowave lijn is het bereiden van rijst een peuleschil.

De stomer beschikt over een speciale plaat die overkoken voorkomt. Ontdek de Microwave reeks van Sistema: een fantastische reeks kookprodukten speciaal. Enkele recepten ter promotie zou helemaal mooi zijn geweest.


Behoefte aan een recept voor de magnetron dat in enkele minuten klaar is? Snelle maaltijden, stoomgroenten en desserts, klaar in oogwenk. Zet je ei in een microwave boiler en plaats het in de microgolf. Met de Sistema-serie stoom je de lekkerste gerechten in de microgolfoven. Verken recepten, tips tricks, filmpjes en nog veel meer handige info die je helpt in de keuken!


Recepten uit de magnetronHeb je na je werk geen zin of geen tijd om lang in de keuken te staan, dan is koken in de magnetron DE oplossing.

Stap-voor-staprecepten met kleurenfoto's. Sistema Microwave, Magnetron stomer: Voorzien van een ontluchtingsventiel voor het stomen en . Sistema 11microwave cookware Prijs € 7. De soupmok van Sistema is perfect om soep of andere dranken mee te nemen en op te warmen in de magnetron. Elke dag twee lekkere recepten in je mailbox? Explore Marjan Hannes's board Sistema recepten en gebruiksaanwijzing on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Dat deze van Sistema dan ook nog eens vaatwasser geschikt en BPA-vrij. De 'microwave plate' is dus eigenlijk een bordje om op te warmen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts